6# СЕРУМ ЗА МИГЛИ TALIKA LIPOCILS

Ефективност6.7
Ефикасност6.8
Цена5.2
Съставки (Елементи)5.1
5.9

Първо впечатление: Харесва ми начина, по който серумът за мигли Talika Lipocils представя себе си. Обаче, бях доста изненадана от апликатора. Свикнала съм четките на серумите за мигли да са подобни на тези на очните линии. Очевидно, когато става въпрос за серума за мигли Talika Lipocils четка, като че ли е взета от спирала. Както не е трудно да се отгатне, този серум за мигли трябва да се прилага по същия начин, както се слага спирала. Бутилката изглежда добре и подреждането на косъма на апликатора улеснява разресването миглите.

Третиране: Продължителността на третирането със серума за мигли Talika Lipocils зависи от капацитета на бутилката. По-малката бутилка съдържа 4,2 мл. Козметичен продукт и това дава възможност за провеждане на повече или по-малко от четири месеца лечение. Докато по-голямата бутилка, съдържаща 10 мл. от серума за мигли стига за около шест месеца. По време на курса на лечение, миглите се снабдават с вещества, които са отговорни за овлажняване и подхранването им. Нещо повече, продуктът се грижи за кожата около очите също. Чувала съм, че Talika Lipocils могат да се прилагат също така и върху веждите.

Определено, апликатора прави много по-лесно снабдяването на веждите с подхранващи вещества.

Приложение: Естествено, прилагането не се различава от нанасянето на спирала върху миглите. Четката трябва да се плъзне от основата на миглите до техния връх. Talika Lipocils има гъста консистенция, поради това остава на мястото, където се прилага и не предизвиква раздразнения. И все пак, може да се случи, козметиката да създаде един вид бели петна или бучки по миглите. Ако някой желае да прилага Talika Lipocils за вежди, четката трябва да се движи по посока на растежа на веждите.

Резултати: Серума за мигли има грижовни и подхранващи вещества. Той също така укрепва увредените мигли, регенерира отслабените косми, овлажнява и извива. Нещо повече, Talika Lipocils се грижи за кожата около очите което я прави по-гладка и свежа. Трябва да се добави, че резултатите, получени чрез серума за мигли държат докато използваме козметичния продукт.

Заключение: Доволна съм от работата на серума за мигли Talika Lipocils. Най-много съм доволна от овлажняването и регенерацията на моите мигли. Те станаха по-силни и по-хубавви. Нещо повече, кожата около очите не е раздразнена от козметиката. В действителност, тя работи в обратна посока, серумът за мигли прави кожата на клепача еластична и гладка.