Ефективност9.2
Ефикасност9.4
Цена7.7
Съставки (Елементи)9.1
8.9

Първо впечатление: Трябва да призная, че първото впечатление, което серумът за мигли Nanolash ми направи беше изключително добро. Изискана дизайнерска опаковка. Кутията е изработена от най-добро качество картон, а самата бутилка е херметически запечатана, което ни дава право да вярваме, че козметиката е оригинална. Освен това, поради запечатването, продуктът не може да се разлее, или повреди. След развиване на капачката, виждаме деликатна оранжева четка. В картонената кутия има приложена листовка, която съдържа цялата необходима информация относно дозировката, съставките и т.н. Серума за мигли е прозрачна течна консистенция.

Нещо повече – неговите съставки не включват никакви аромати, което ще задоволи всички страдащи от алергии.

Терапия: Целя курс на третиране трае около 6 (шест) месеца.

СЕРУМ ЗА МИГЛИ NANOLASHСкоро след започване на третирането моите мигли започнаха да се променят драстично. Първите признаци се появиха след около две седмици, но крайният резултат дойде след два или три месеца. Веднага след преминаване на този период от време е препоръчително серумът за мигли Nanolash да се прилага на всеки няколко дни, за да се задържат придобитите резултати, което продължава наистина дълго време. ?

По мое мнение това, че Nanolash работи толкова бързо, е просто изумително!

Третиране: Толкова е лесно! Действате така, сякаш използвате обикновена очна линия. Важно е серумът да се поставя всяка вечер върху безупречно почистената кожа на клепачите. Трябва да наблегнем на факта, че за да се осигури най-бързият, лесен и сигурен начин серумът Nanolash да достигне до корените на миглите, кожата на клепачите трябва да е идеално чиста. Само малко количество от серума, нанесен на горната и долната линия на миглите е достатъчно. След като постигнах желаният от мен резултат, аз започнах да нанасям серума Nanolash няколко пъти седмично.

Nanolash-преди-след

Резултати: Nanolash работи брилянтно! В началото серумът за мигли засилва, а след това постепенно удължава косъма и подобрява плътността на миглите, като ги прави и по-тъмни. Миглите се подхранват и възстановяват. Изненадващо, спиралата стана ненужен козметичен атрибут за мен. Най-важното обаче е, че серумът стимулира растежа на нови мигли. След около две седмици забелязах, че започнаха да растат много нови мигли, особено във вътрешния и външен ъгъл на очите ми.

Заключение: Nanolash е най-добрият серум за мигли на пазара. Той работи не само бързо, но също така ефикасно. Нещо повече – серумът за мигли Nanolash не предизвиква раздразнения – нежен е към кожата и очите. Освен това, серумът се нанася лесно и това, което е най-важно, първия ефект от продукта е видим само след 15 дни. Това е абсолютно удивително! Мога искрено да кажа, че серумът за мигли Nanolash е предназначен за всяка жена, която иска да има по-дълги, по-красиви, по-здрави и по-гъсти мигли.

Отиди в сайта: www.nanolash.bg