Ефективност7.5
Ефикасност5
Цена 10
Съставки (Елементи)7.7
7.6

Първи впечатления: Серумът за мигли FEG създава впечатление на обикновен козметичен продукт. Кутията е представена добре, макар че шишето с козметиката не е нищо особено, обикновена пластмасова опаковка. Е, плюсовете на серума за мигли FEG са определено в постоянството, това, че попива бързо и четката за поставяне. Благодарение на четката серума ще е лесен за поставяне дори на гъсти мигли, или такива, които са разположени съвсем във вътрешния или външен ъгъл на клепачите.

Третиране: То продължава около пет месеца и остатъка от продукта може да се използва дори през следващите няколко седмици. При системно използване резултатите се появяват в рамките на един месец. За мен това е доста дълъг период. Още повече, че е важно серумът FEG да се поставя системно , всяка вечер, по време на периода, посочен във брошурата.

Ако нарушим процедурата по какъвто и да е начин, ефекта няма да е така добър, както бихме очаквали и няма да сме доволни от получения краен резултат.

Поставяне: Лесно и бързо. Апликаторът е удобен и лесен за използване. Още повече, поради тънката четчица сме сигурни, че всяка отделна мигла е подобаващо овлажнена. За щастие не е нужно да чакате дълго серумът за мигли да попие. Всичко, което трябва да запомните е, да премахнете грима, тъй като не бива да поставяте козметичния продукт на гримирани очи. Сенките за очи и спиралата могат да попречат на серума за очи FEG да достигне корените на миглите.

Резултати: Трябва да призная, че кожата на клепачите ми не беше раздразнена, тъй като серумът за очи съдържа облекчаващи вещества кат краставица и зелен чай. Когато става въпрос за миглите, те със сигурност бяха подхранени и блестящи, макар че не промениха дължината си. Може би се удължиха едва забележимо, с няколко милиметра, но не повече. Мислех, че серумът за мигли FEG ще е по-ефикасен. За жалост продуктът повлия само вида и общото състояние на миглите като ги укрепи и овлажни вместо да ги удължи, сгъсти и потъмни малките косъмчета по клепачите.

Заключение: Ако някой иска да подхрани миглите си, тогава закупуването на Серума за мигли FEG може да се окаже добра идея. Но ако разчита на продукта да удължи и сгъсти миглите, тогава няма смисъл да си харчи парите, особено имайки предвид, че серума за мигли FEG струва цяло състояние. Освен това серумът за мигли FEG не предоставя обещания при започване на процедурата ефект. Поради тази причина той би бил полезен само при редки, тънки и слаби мигли.