Ефективност7
Ефикасност6.7
Цена 5.6
Съставки (Елементи)6.6
6.5

Първи впечатления: Ако трябва да бъда честна, опаковката ми напомня на лекарство, което е купен от аптека. Кутията е бяла със светло сини линии върху нея. Серумът за мигли Realash е течна консистенция, така че предполагам ще се нанася лесно и, надявам се, няма да се разлива от клепачите и да влиза в очите. Чух също така, че продуктът може да причини раздразнения, сърбеж или зачервяване на клепачите. Самата четка изглежда също лесна за използване. Тя е със заострен край, така че не очаквам каквито и да е пречки свързани с нанасянето на продукта в основата на миглите. Тези, които са вече запознати с техниката за поставяне на очна линия, няма да имат никакви затруднения свързани с нанасянето на серума за мигли.

Realash INCI: Aqua, Propanediol, Panthenol, Glycerin, Biotinoyl Tripeptide-1, Acorus Calamus Root Extract, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Calendula Officinalis Flower Extract, Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide (Ethyl Tafluprostamide), Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Equisetum Arvense Leaf Extract, Hydrolyzed Silk, Linum Usitatissimum Seed Extract, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Sodium Hydroxide.

Апликаторите на двата продукта са сходни.

Третиране
:
Протече гладко, без никакви лоши изненади, под формата на раздразнения например. Серумът за мигли Realash не потече по очите ми и се абсорбира за кратко време. Забелязах първия ефект само след около месец. И, за д а бъда честна, това не ме главозамая. Чак след като терапията беше към края си, миглите изглеждаха по-добре. И после, когато свърших серума за мигли Realash не горях от нетърпение да купя още една опаковка. По мое мнение този тип продукти би трябвало да работят много по-бързо и по-ефективно.

Нанасяне: Абсолютно безпроблемно. Серумът за мигли Realash се нанася точно като всяка очна линия. Просто трябва да очертаеш една фина очна линия.Веднага след нанасянето продуктът попива бързо и не се стича в очите, което беше проблем, от който се страхувах. Нанасянето трябва да бъде редовно всяка вечер. Естествено, много важно е предварително да се премахне всякакъв грим, защото Серумът за очи Realash не може да достигне корените на миглите през слоеве козметика.

Резултати: По-дълги, по-красиви и по-гъсти мигли след приключване на курса на третиране. Ние няма да забележим никакви големи промени преди това. За момента резултатите са устойчиви – миглите ми са хубави. Въпреки това, ако серумът за мигли Realash работеше по-добре, би било страхотно. Винаги съм била убедена, че тези продукти подобряват плътността на миглите и ги прави по-дълги и по-здрави още в първия етап на третирането, а не след три, четири седмици.

Заключение: Цената на Серума за мигли Realash е доста висока. Възможно е да се закупят подобен продукти, който не само са на по-ниска цена, но и работят по-добре и по-бързо. Мислех, че Серумът за мигли Realash е най-добрият продукт на пазара. За жалост не мога да кажа това за продукта, който ми бе даден, защото не отговори на моите очаквания. Първо, защото резултатите се появиха твърде и не съм сигурна колко дълго ще се задържат. И второ, Аз не съм доволна от резултата след приключване на процедурата. Надявах се да се сдобия с далеч по-дълги и гъсти мигли.