Ефективност7
Ефикасност6.7
Цена 5.6
Съставки (Елементи)6.6
6.5

Първи впечатления: Ако трябва да бъда честна, опаковката ми напомня на лекарство, което е купен от аптека. Кутията е бяла със светло сини линии върху нея. Серумът за мигли Realash е течна консистенция, така че предполагам ще се нанася лесно и, надявам се, няма да се разлива от клепачите и да влиза в очите. Чух също така, че продуктът може да причини раздразнения, сърбеж или зачервяване на клепачите. Самата четка изглежда също лесна за използване. Тя е със заострен край, така че не очаквам каквито и да е пречки свързани с нанасянето на продукта в основата на миглите. Тези, които са вече запознати с техниката за поставяне на очна линия, няма да имат никакви затруднения свързани с нанасянето на серума за мигли.

Апликаторите на двата продукта са сходни.

Третиране
:
Протече гладко, без никакви лоши изненади, под формата на раздразнения например. Серумът за мигли Realash не потече по очите ми и се абсорбира за кратко време. Забелязах първия ефект само след около месец. И, за д а бъда честна, това не ме главозамая. Чак след като терапията беше към края си, миглите изглеждаха по-добре. И после, когато свърших серума за мигли Realash не горях от нетърпение да купя още една опаковка. По мое мнение този тип продукти би трябвало да работят много по-бързо и по-ефективно.

Нанасяне: Абсолютно безпроблемно. Серумът за мигли Realash се нанася точно като всяка очна линия. Просто трябва да очертаеш една фина очна линия.Веднага след нанасянето продуктът попива бързо и не се стича в очите, което беше проблем, от който се страхувах. Нанасянето трябва да бъде редовно всяка вечер. Естествено, много важно е предварително да се премахне всякакъв грим, защото Серумът за очи Realash не може да достигне корените на миглите през слоеве козметика.

Резултати: По-дълги, по-красиви и по-гъсти мигли след приключване на курса на третиране. Ние няма да забележим никакви големи промени преди това. За момента резултатите са устойчиви – миглите ми са хубави. Въпреки това, ако серумът за мигли Realash работеше по-добре, би било страхотно. Винаги съм била убедена, че тези продукти подобряват плътността на миглите и ги прави по-дълги и по-здрави още в първия етап на третирането, а не след три, четири седмици.

Заключение: Цената на Серума за мигли Realash е доста висока. Възможно е да се закупят подобен продукти, който не само са на по-ниска цена, но и работят по-добре и по-бързо. Мислех, че Серумът за мигли Realash е най-добрият продукт на пазара. За жалост не мога да кажа това за продукта, който ми бе даден, защото не отговори на моите очаквания. Първо, защото резултатите се появиха твърде и не съм сигурна колко дълго ще се задържат. И второ, Аз не съм доволна от резултата след приключване на процедурата. Надявах се да се сдобия с далеч по-дълги и гъсти мигли.