Ефективност7.8
Ефикасност7.1
Цена3.9
Съставки (Елементи)6.4
6.3

Първо впечатление:Rapidlash прави добро първо впечатление - колоритен, хубава опаковка и стилен бутилка със сеум за мигли вътре. Кутията е с малка дръжка и бутилката завършва със сребро. Четката ми напомня на всички очни линии, които съм използвала. За мен, това е знак, че ще бъде лесно продуктът да се прилага.

Третиране: Три милилитра. Серумът за мигли Rapidlash стига около шест месеца, може би малко по-дълго. След един месец, става ясно, че миглите растат и стават просто красиви. Третирането трябва да бъде системно, в противен случай миглите няма да изглеждат такива, каквито бихме искали да бъдат. Трябва да се внимава да не се поставя четката във вътрешността на окото. Нещо повече, трябва да се направи всичко възможно, за да се предотврати втичане на козметичния продукт в очите.

Такива ситуации могат да завършват с червена кожа, спукани капиляри на очите, сърбеж или изтръпване.

Приложение: Всяка вечер, серумът за мигли Rapidlash трябва да се поставя върху почистени клепачи. Трябва да се премахне всичкия грим, като се фокусира главно върху клепачите и миглите по-специално.Как да се извърши на поставянето? С четката трябва да очертаете линия, по ръба на клепача, където започват миглите. Достатъчно е просто да се постави малко количество от козметиката, за да се помогне на миглите да станат по-здрави и по-красиви. Всъщност, серумът за мигли Rapidlash се абсорбира веднага и не е нужно да се изчаква, за да се сложи околоочен крем.

Резултати: Отне ми два месеца, за да забележа малка разлика, миглите ми са малко по-дълги и по-плътни. Бях чувала, че Rapidlash може да се прилага също и върху веждите, така че реших да пробвам и този вариант. За съжаление, не забелязах никакви резултати. Трябва да призная, Rapidlash работи доста незадоволително както по отношение на миглите, така и за веждите. Аз очаквах нещо повече след шест месеца на третиране като например най-малко два пъти по-дълио мигли, както и по-плътни, по-дебели и по-тъмни.

Заключение: Има серуми за мигли, които работят по-бързо и по-добре. Нещо повече, аз няма да закупя продукта на цената, на която обикновено се продава. Всичко, което серумът за мигли Rapidlash е в състояние да направи е да регенерира, хидратира и укрепи миглите. Въпреки това, по мое мнение, това е твърде малко, когато става дума за този вид продукт. Обикновено ние очакваме двойна работа като удължаване и подобряване плътността на първо място, а след това подхранване.