Ефективност9.1
Ефикасност9.3
Цена7.7
Съставки (Елементи)9
8.8

Първо впечатление: Красивата, внимателно изработена опаковка не е единственото магическо нещо при този продукт. Lashcode е затворен в шишенце с голям размер, което стига за дълго време. То не се чупи, драска или протича. Това е идеалната опаковка за този ценен серум, за да не се похаби нито капка. Шишенцето също осигурява и че продуктът ще остане свеж и ще съхрани всичките си качества.

Нанасяне: Удобната четка за очна линия прави нанасянето лесно и не използва прекалено много от серума; продуктът също не се разтича. Серумът Lashcode се абсорбира изцяло и няма нужда да чакате дълго – можете да продължите с нанасянето на грим или на други продукти за грижа веднага.

Lashcode се нанася върху кожата на клепачите веднъж на ден: в основата на миглите. Използвайте го сутрин (пълно абсорбиране) или вечер. Ергономичната, добре оформена четка има идеалните влакънца, които ви позволяват да нанесете оптималното количество серум. Шишенцето позволява разделянето на правилни дози без да има разливане.

Резултати: Серумът Lashcode дарява с невероятни резултати след около 14 дни. Миглите са видимо по-тъмни и хидратирани, както и не се накъсват. Серумът Lashcode се равнява на много месеци процедури и носи дълги и подчертани мигли. Можете лесно да забележите, че те изглеждат по-добре, имат повече обем и плътност само след няколко седмици. Хората няма да могат да спрат да ги гледат!

Заключение: Lashcode е високо оценен серум, чиято популярност със сигурност не намалява. Ако искате да възстановите, подсилите и най-вече да помогнете на миглите да растат дълги, Lashcode със сигурност ще ви хареса.

Отиди в сайта: www.lashcode.bg