НАЙ-ДОБРИЯ СЕРУМ ЗА МИГЛИ. КАКВО ТРЯБВА ДА СЕ ВЗЕМЕ ПРЕДВИД ЗА ДА ИЗБЕРЕТЕ ПРАВИЛНИЯ?

Има много фактори, показващи кой е най-добрият серум за мигли. Те могат да бъдат синтезирани в няколко думи - ефективност, цена, начин на приложение и продължителност на лечението. Дали съществува идеален серум за мигли?

Как бихме искали най-добрия серум за мигли да работи?

Очевидно е, че бързо, ефикасно и ефективно. Бързо, защото някои серуми за мигли са в състояние да произведат първите ефекти в рамките на две седмици. Ефективно, тъй като той трябва да подобри миглите по начина по който производителят твърди, че се случва. И действително в края на третирането миглите трябва да удвоят дължината си и да изглеждат така, сякаш са изкуствени. За съжаление, винаги има едно "но".

Не всеки серум за мигли работи бързо. На първо място той може да е просто лош. На второ място, не всеки продукт за мигли работи по същия начин при всеки човешки организъм. Някой може да види резултатите по-бързо от друг. На трето място, Производителите на препарати и серуми за мигли може да тразбира понятието" бързо" по различен начин. За някои "бързо" означава период от две седмици, за други това понятие се равнява на един месец. А какво означава "бързо" за вас?

Най-добрият серум трябва да работи ефективно. Какво означава това по-специално? Той трябва да удължи, направи по-плътни, регенерира и хидратира миглите. За съжаление има исеруми за мигли, които не подобряват нищо. За да направят нещата по-лоши, те дори да причинават възпаления. Има и серуми за мигли, които работят само наполовина. И какво означава това? По принцип, ние купуваме серум за мигли с надеждата, че той ще удължи и сгъсти нашите мигли. Междувременно продуктът произвежда други резултати, като например овлажняване и регенерация. Очевидно е, че няма нищо лошо в това, но все пак, това ли е резултат, който очакваме да получим?

Ефективността също е проблем, когато става въпрос за работата на серумите за мигли. От една страна, на пазара се предлагат серуми за мигли които работят много ефектно. Те могат да удължат миглите до такава степен, че не е нужно ги извиваме с помощта на мигло извивачка или стилизираме със специални спирали. От друга страна, магазините са пълни със серуми за мигли, които нямат нищо общо с гореспоменатото съществителното. Такива продукти са толкова калпави, че би било по-добре да отделите време за покриване на миглите си с рициново масло вместо с тях.

Какви са другите функции, които най-добрите серуми за мигли трябва да се характеризират? На първо място, прилагането трябва да бъде без усилие. На второ място, той трябва да съдържа само естествени вещества.

Лесно приложение, какво имаме предвид?
По принцип серумите за мигли се продават с четки като апликатори. С тези, потребителят трябва да нарисува тясната линия на основата на миглите. Поради тази причина, прилагането е сходно с това, при поставяне на очна линия.

И какво означава безопасни съставки? Като цяло те са тези, които не предизвикват раздразнения, а се грижат за кожата около очите и това, което е най-важното, те са в състояние да подобрят състояниет на миглите, да ги удължат и укрепят.