НАЙ-ДОБРИЯТ СЕРУМ ЗА МИГЛИ – СЪЩЕСТВЕНИ ИЗВОДИ?

Серумът е препарат, създаден за грижа за миглите. Казано по друг начин, той има силата да удължи, укрепне, подхрани и подобри плътността на миглите. Някои серуми за миглит стимулира корените за по-ефективна работа и, следователно, нови мигли започват да израстват по клепачите.

Терапията със серума за мигли трае приблизително между три и четири месеца. И все пак, първите ефекти се постигат много по-бързо, само след няколко седмици на редовното приложение.

Най-добриятсерум за мигли може да разшири и подобри плътността на миглите след няколко дни. Крайните резултати са видими в три месечен период. Скоростта и ефективността на подобряване състоянието на миглите зависи от използваните съставки в даден серум, начина на приложение и в крайна сметка, как нашият организъм реагира на състава на препарата.

Обикновено се смята, че най-добрият миглисерум трябва да бъде лесно да се прилага върху миглите. Има зрънце истина в това убеждение, тъй като обичаме козметика, която не изисква много усилия, свързани с прилагането. В действителност, повечето серуми за мигли са оборудвани с един четка. Като цяло, тя е подобна на апликаторите предоставени в типичните очни линии. С помощта на това, тънка линия трябва да бъде очертана в основата на миглите, както на горния, така и на долния клепач. Чрез този начин на прилагане, на корените на миглите незабавно са доставени подхранващи вещества, които преминават през фоликули и влияят положително на състоянието на миглите. От друга страна, някои серуми за мигли се продават с гребен като апликатор вместо на четката. В повечето случаи, гребена е подобен на този, предвиден за спирала. Независимо от това, тези апликатори доставят само хидратация и блясък. В действителност поради този гребен потребителят е в състояние също така да извие миглите.

Най-добрият серум за мигли трябва да включва и естествени вещества и съставки, които удължават, подхранват и подобряват плътността на миглите. Нещо повече, състава на най-добрия серум за мигли трябва едновременно да защитава очите и кожата около очите. Популярните съставки, които влизат в състава на серума за мигли могат да включват penthenol, лавандулово масло, аргинин, хиалуронова киселина, както и други растителни екстракти и минерални вещества. От изключително важно, решаващо значение за серума за мигли е той да включва компоненти, които удължават трайността на продукта и да се предотврати размножаването на бактерии вътре в козметичната бутилка. Нещо повече, желани съставки на серумите за мигли са тези, със свойства за предутвратявана и облекчаване на раздразненията.

Пакетирането, начинът на превоз и цената са поредната определяща част за най-добрия серум за мигли. Пакетът трябва да бъде твърд и вътре, там би трябвало да бъде включена и листовка. Когато става въпрос за бутилката, съдържаща козметиката, тя трябва да е херметически затворена, за да се предотвратят проникването на каквито и да е вещества в съда и разлива на самата козметиката. Цената не трябва да бъде изключително висока, макар че по-ефтиния продукт може да бъдае просто съмнителен. По принцип, доставената опаковка не може да бъде повредена.