2# СЕРУМ ЗА МИГЛИ REVITALASH

Ефективност9.1
Ефикасност8.9
Цена 5
Съставки (Елементи)8.3
7.8

Първи впечатления: Серума за мигли Ravitalash изглежда много добре. Много ми харесва опаковката, предпазваща шишето, също както и идеята за специално отделение за листовката. Дизайнът на самата бутилка също е доста добър – типично деликатна капсула, напомняща спирала за мигли. Учудващо, единствената разлика, която открих е апликатора. Какво още мога да кажа? Може би, че четката ще работи ефикасно при полагане на серума. Предполагам няма да отнема много време за поставяне на продукта. Серума за мигли Revitalash е прозрачна течност без миризма. По мое мнение това ще е плюс за хората, с чувствителни очи или кожа около очите.

Приложение: Количеството на продукта, съдържащо се в шишето, стига за шест месеца. Това е и точно времето, определено като достатъчно за постигане на резултатите, планирани при започване на процедурата. Миглите са видимо по-дълги и по-плътни след около три седмици. Към края на терапията можете да използвате серума за мигли два пъти седмично.

Тези апликации са предвидени да поддържат вече получените резултати от интензивното третиране.

Нанасяне: Няма никакви трудности, свързани с поставянето на Revitalash серум за мигли. Всичко, което трябва да направите е да движите апликатора по линията на корените на миглите равномерно по горните и долните клепачи. Въпреки това, ако трябва да бъда честна, че аз почувствах леко боцкане и клепачите ми бяха малко подути след първите няколко апликации. Това предполагам са страничните ефекти от използването на нов козметичен продукт. След известно време раздразненията отшумяха, но по това време вече поставях продукта през вечер.

Резултати: Всъщност миглите ми станаха по-дълги и по-здрави. По-подхранени са също. Трябва да призная, че миглите ми се сгъстиха и заздравиха малко. Като цяло това се случваше постепенно с всяка следваща седмица. След около месец или малко по-продължително третиране със серума за мигли Revitalash, миглите ми бяха възстановени и овлажнени. Освен това, ефектът остава дори след приключване на третирането, но те очевидно зависят от това дали прилагаме серума за мигли редовно или не.

Заключение: Като цяло, не мога да кажа нищо лошо за серума за мигли Revitalash. Лесен е за нанасяне, има удобен и практичен апликатор с четка и прилична опаковка, искам да кажа, че козметиката е подсигурена с добра бутилката. Въпреки това, недостатъците определено са високата цена и раздразненията, които могат да се появят по време на първите дни на процедурата. Разбира се всеки, който получи такъв дискомфорт, трябва незабавно да спре прилагането на серума за мигли Revitalash, за да не предизвика по-сериозни усложнения.